



## Public Webinar Optimizing Trade and Electronic Commerce to Bridge the Needs in CAREC Region 15:30-17:35 (UTC+8), 25 June 2021

## Agenda

15:15-15:30	Join the Webinar
15.15 15.50 15 min	John the Webhitai
13 111111	
15:30-15:40	Webinar Moderator
10 min	Ms. Tamar Berdzenishvili, Senior Knowledge Management Specialist, CAREC Institute
	Welcome Show: Sand Painting <road></road>
	The show will narrate the Belt and Road story providing historical references to
	describe prosperity and development along the ancient silk road.
15:40-16:00	Opening Remarks
20 min	Speakers:
	Dr. Zigian Liang, Deputy Director One of CAREC Institute
	Mr. Yuhai Zhang, Secretary General of China Citi Development Alliance
	Wit. Furial Zhang, Secretary General of China Citi Development Amarice
	Group photo
16:00-17:05 65 min	Presentation:
	Tania 4. Canad Un Facularia Development and Trade Compostion in CAREC
	Topic 1: Speed Up Economic Development and Trade Connection in CAREC
	Region—— (20 min)
	Speaker: Dr. Ghulam Samad, Senior Research Specialist, CAREC Institute
	Topic 2: Economic and Trade Cooperation upon Resource Endowment (15min)
	Speaker: Mr. Rovshan Mahmudov, Senior Capacity Building Specialist, CAREC
	Institute
	Topic 3: Prospects of Trade and Tourism Cooperation in Central Asia (15min)
	Speaker: Ms. Lingmin Zhao, Former Chief Editor of South Reviews
	Topic 4: Cross-Border E-Commerce and experience sharing(15min)
	Speaker: Mr. Xiang Li, President of Pairi Holding Group Co., Limited
17: 05-17:10	Q&A
5 min	
	l

17:10-17:30 20 min	Exchange of Enterprise Representatives
	Speakers:
	<ul> <li>Mr. Yi Li, Director of Economic and Trade Cooperation Center of CCDA</li> <li>Mr. Qin Wang, President of Guangying Zhongjin Culture &amp; Media Co., Ltd</li> <li>Ms. Alice Fan, CEO of Group Medical Co., Ltd</li> <li>Mr. Sharaf Habibov, General Manager of the Red Line Security Group of Tajikistan</li> </ul>
17:30-17:35	Closing remarks
5 min	Dr. Iskandar Abdullaev, Deputy Director Two of CAREC Institute

## NOTES:

- Time of webinar is China Standard Time (UTC +8)
- The webinar will be presented via Zoom. Participants will need to download Zoom. It is available free online from <a href="https://zoom.com/download">https://zoom.us/download</a>
- Presentations will be in English with simultaneous translation into Russian and Chinese.
- Questions will be welcomed at the Q&A via chat box.